Your address will show here +12 34 56 78

Rendezvény

Rendhagyó rendezvényhelyszínt keresel céges rendezvény számára vagy családi esemény megünnepléséhez?

Elszabadulnál a belváros megszokott környezetétől?

A Jaromír Open Road Bázis egy 250 m2-es nagy étteremből, valamint egy 60 m2-es teraszból áll. A helyszín egyik legkülönlegesebb része a terem üvegpadlózata, mely lenyűgöző és páratlan látvánnyal járul hozzá a rendezvény felejthetetlenségéhez, hiszen a lábunk alá tekintve az ikonikus Harley-Davidson márka hatalmas és gyönyörű kétkerekű modelljei ejtenek ámulatba.

Az étterem és terasza tökéletes helyszíne üzleti jellegű rendezvénynek vagy családi eseménynek, akár 150 főig. 900 nm-es udvarunk teret ad egyedi tematikus eseményeknek. Az indusztriális jelleggel bíró tér, amely akár 500 fő befogadására is alkalmas, jól illik autóbemutatók, gasztroesemények, családi napok, sajtótájékoztatók és kortárs kiállítások helyszínéhez. Nyári szezonban a színpad-, hang- és fénytechnikával felszerelt 6×5 m-es színpad teszi alkalmassá az udvart arra, hogy a legkülönfélébb koncertek, élő zenés programok és kezdeményezések befogadó tereként működjön.

Örömmel veszünk részt városrészek, intézmények, cégek  közösség életében, szívesen kitelepülünk külső helyszíni programokra, külső szervezésű eseményekre, rendezvényekre csehes és amerikai ételekkel, valamint a cseh sörök legjavával.

Oszd meg velünk, milyen rendezvényben gondolkozol? Üzleti jellegű vagy családi esemény megszervezésén dolgozol? Mi várjuk a jelentkezésed, hogy mindent megbeszélhessünk!
Ajánlatkérés


    Alkalom
    üzleti ebéd vagy vacsoracéges ügyfélpartikarácsonyi partigrill parti bulivalstreet food parti koncerttelsajtótájékoztatószakmai bemutató, workshoptréningegyéb:...

    Asztalfoglalás