Your address will show here +12 34 56 78

Rendezvény

Rendhagyó rendezvényhelyszínt keresel céges rendezvény számára vagy családi esemény megünnepléséhez?

Elszabadulnál a belváros megszokott környezetétől?

A Jaromír Open Road Bázis étteremben és annak teraszán akár 150 fő számára is tudunk helyet biztosít kényelmesen. A helyszín egyik legkülönlegesebb része a terem üvegpadlózata, mely lenyűgöző és páratlan látványt nyújt az ikonikus Harley-Davidson márka hatalmas és gyönyörű kétkerekű modelljeire.
Az étterem és terasza tökéletes helyszíne üzleti jellegű rendezvénynek vagy családi eseménynek, legyen szó partnertalálkozóról, sajtótájékoztatóról, céges vacsoráról, születésnapról vagy évfordulós eseményekről. 900 nm-es udvarunk teret ad egyedi tematikus eseményeknek. Az indusztriális jelleggel bíró tér, amely akár 500 fő befogadására is alkalmas, jól illik autóbemutatók, gasztroesemények, családi napok, sajtótájékoztatók és kortárs kiállítások helyszínéhez. Nyári szezonban a színpad-, hang- és fénytechnikával felszerelt 6×5 m-es színpad teszi alkalmassá az udvart arra, hogy a legkülönfélébb koncertek, élő zenés programok és kezdeményezések befogadó tereként működjön.
Örömmel veszünk részt városrészek, intézmények, cégek  közösség életében, szívesen kitelepülünk külső helyszíni programokra, külső szervezésű eseményekre, rendezvényekre csehes és amerikai ételekkel, valamint a cseh sörök legjavával.
Oszd meg velünk, milyen rendezvényben gondolkozol? Üzleti jellegű vagy családi esemény megszervezésén dolgozol? Mi várjuk a jelentkezésed, hogy mindent megbeszélhessünk!

 

Ajánlatkérés

  Alkalom

  Házhozszállítás

  https://openroadbazis.hu/wp-content/uploads/2021/07/aguel56s3kqc0khlrmjc.png

  Kapcsolat

  1112 Budapest, Neszmélyi köz 3.  +36 20 219 1735

  Asztalfoglalás